Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic
Miercuri, 23 mai 2018      09:45
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Prof. univ. dr. Anca Buzoianu, decorata cu Ordinul National de Merit in grad de Cavaler de presedintele Frantei

Prof. univ. dr. Anca Buzoianu, decorata cu Ordinul National de Merit in grad de Cavaler de presedintele Frantei

14 martie 2018    

Prof. univ.dr. Anca Buzoianu, decanul Facultății de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a fost decorată ieri, cu Ordinul Naţional de Merit în grad de Cavaler conferit de Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

 

Potrivit reprezentanților Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Anca Buzoianu este prima femeie din Cluj-Napoca decorată de liderul de la Paris.
 
De-a lungul carierei sale, prof. univ. dr. Anca Buzoianu a publicat și a coordonat mai multe lucrări, pentru care a primit numeroase distincții.
În anul 2011, i s-a acordat Medalia de Onoare-Ordinul Medicilor din Franţa, iar în anul 2015 a primit  Diploma de excelență a Asociației de Algeziologie din România pentru contribuția remarcabilă adusă în studiul și terapia durerii.
 
Director a opt proiecte de cercetare în domeniul farmacologiei și educației, în ultimii ani, prof. univ. dr. Anca Buzoianu și-a axat cercetarea științifică pe aspecte de farmacogenetică și neuropsihofarmacologie.
 
Începând cu anul 2008, este decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, iar din anul 2015 ocupă şi funcția de Președinte al Asociației Decanilor Facultăților de Medicină din România.
 
Sursa: SanatateaTV