Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      14:25
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze”

Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze”

16 februarie 2018    

 Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și-a exprimat convingerea că va găsi o rezolvare pentru problemele financiare ale Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri. Ministrul s-a întâlnit astăzi, cu angajații și conducerea unității sanitare, informează Ministerul Sănătății, într-un comunicat de presă.

 

A fost o întâlnire de lucru în care am vrut să obțin propria evaluare a situației de la acest spital și  să vad ce se se poate face pentru ca pacienții să primească serviciile medicale de care au nevoie.  Există medici buni aici, care au salvat multe vieți , dornici să muncească în continuare. Problemele financiare ale spitalului vor fi analizate și sunt sigura ca vom gasi o rezolvare. Eu cred că acesta este un moment 0. Chestiunile administrative le vom discuta în continuare, vom face evaluări împreună cu o comisie desemnată.  Acum am și evaluarea mea. Vor exista măsuri administrative, dar cel mai important este ca acest spital să funcționeze. Medicii au în grijă mulți pacienți, cu multe probleme, pe care trebuie să îi trateze și asta este cel mai important în acest moment”, a declarat Sorina Pintea, la finalul întâlnirii.
 
Ministrul Sănătății a anunțat și că a discutat cu personalul din spital despre regulamentul sporurilor și a fost informată că personalul și-a primit salariile.
 
Sursa: SanatateaTV