Info SănătateaTV.ro: Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor
Sâmbătă, 24 feb 2018      00:26
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun

Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun

16 august 2017    

Alimentaţia sănătoasă şi mesele regulate contribuie la menţinerea unei greutăţi corporale corespunzătoare, atrag atenţia specialiştii. Cu toate acestea, mulţi dintre oameni, din diferite motive, nu ţin cont de aceste aspecte. Iar acest lucru este evidenţiat şi de un studiu recent efectuat în rândul utilizatorilor unei platforme de consultații individuale în nutriție, care arată că 56% dintre cei 5.000 de respondenţi din Români aşi Bulgaria sar peste micul dejun, potrivit unui comunicat de presă primit la adresa redacţiei www.sănătateatv.ro.

 

Studiul a mai arătat că 35% dintre cei care se confruntă cu obezitatea iau masa de două ori pe zi, iar 1 din 10 nu ia mai mult de o masă pe zi. Potrivit specialiştilor în nutriţie, mesele neregulate şi omiterea uneia dintre mesele principale ale zilei contribuie la apariţia unor tulburări metabolice, prin încetinirea metabolismului şi acumularea de kilograme.
 
Pe lângă mesele neregulate, studiul a mai evidenţiat că 47% dintre persoanele cu probleme de greutate consumă dulciuri şi produse de patiserie în exces, 25% consumă mâncarea nesănătoasă de tip fast food, 15% dintre aceștia consumă mâncare gătită în mult ulei și 13% mănâncă junk food.
 
Mai multe detalii despre acest subiect puteţi citi pe www.comunicatemedicale.ro.
Sursa: SanatateaTV