Info SănătateaTV.ro: Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale
Luni, 18 dec 2017      10:48
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Studiu: Cele mai multe alergii apar la maturitate

Studiu: Cele mai multe alergii apar la maturitate

05 noiembrie 2017    
O nouă cercetare arată că aproape jumătate dintre persoanele care au alergii la anumite alimente le-au dezvoltat la maturitate. De asemenea, potrivit studiului, rasele cele mai supuse acestui risc sunt hispanicii, asiaticii și afro-americanii.
 
Studiul a fost făcut pe un eșantion de 53.575 de persoane cu cetățenie americană. În urma cercetării, specialiștii au descoperit că, dintre adulții diagnosticați cu alergii alimentare, 45% au dezvoltat afecțiunile în timpul maturității, iar simptomele au fost diferite de cele ale copiilor cu alergii.
 
„Deseori, alegriile sunt considerate o condiție care se dezvoltă în copilărie, așa că acest procent de 45%  este surprinzător”, a mărturisit coordonatorul cerectării, medicul Ruchi Gupta.
 
Potrivit acestuia, cele mai des întâlnite tipuri de alergii la adulți sunt alergiile la crustacee (3.6% din cazuri) și alergiile la nuci de copac (1.8% dintre cazuri).
 
Studiul a arătat, de asemenea, și care sunt categoriile rasiale cele mai expuse alergiilor la alimente. Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că persoanele cele mai predispuse provin din rândul hispanicilor, asiaticilor și afro-americanilor.
 

Reezultatele cercetării au fost prezentate în cadrul întâlnirii anuale organizate de Colegiul American de Alergie, Astm și Imunologie. 

Sursa: SanatateaTV