Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic
Miercuri, 23 mai 2018      01:20
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă îşi aşteaptă vizitatorii începând de mâine

Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă îşi aşteaptă vizitatorii începând de mâine

29 octombrie 2009    
Share pe Facebook

Timp de o lună, în fiecare weekend, Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă îşi va deschide porţile la Muzeul Municipiului Bucureşti situat în Piaţa Universităţii, vis-a-vis de Spitalul Colţea.

Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă va fi deschis, mai exact în periada 30 octombrie – 1 noiembrie, 27-29 noiembrie, 18-20 decembrie. În cadrul Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă vor fi expuse produse alimentare, produse naturale şi produse BIO.

Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă va conţine exponate grupate în următoarele categorii:  produse alimentare, naturale şi produse BIO - legume, fructe, miere, magiun, brânză, produse din carne, ulei, pâine, ciocolată, ceaiuri; produse cosmetice naturale şi produse BIO - creme, uleiuri de corp, măşti de faţă, parfumuri, săpunuri; produse BIO de curăţare - detergenţi de vase, detergenţi de îmbrăcăminte; vopseluri naturale şi alte produse BIO precum accesorii, îmbrăcăminte hand-made.

De asemenea, nici cărţile cu informaţii despre produsele BIO nu sunt excluse din cadrul acestui Târg pentru O Viaţă Sănătoasă.

La Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă, atât organizatorii cât şi expozanţii vă aşteaptă cu nenumărate surprize şi promoţii, iar intrarea este liberă.

Sursa: SanatateaTV