Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018
Duminică, 18 mar 2018      00:06
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă îşi aşteaptă vizitatorii începând de mâine

Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă îşi aşteaptă vizitatorii începând de mâine

29 octombrie 2009    
Share pe Facebook

Timp de o lună, în fiecare weekend, Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă îşi va deschide porţile la Muzeul Municipiului Bucureşti situat în Piaţa Universităţii, vis-a-vis de Spitalul Colţea.

Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă va fi deschis, mai exact în periada 30 octombrie – 1 noiembrie, 27-29 noiembrie, 18-20 decembrie. În cadrul Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă vor fi expuse produse alimentare, produse naturale şi produse BIO.

Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă va conţine exponate grupate în următoarele categorii:  produse alimentare, naturale şi produse BIO - legume, fructe, miere, magiun, brânză, produse din carne, ulei, pâine, ciocolată, ceaiuri; produse cosmetice naturale şi produse BIO - creme, uleiuri de corp, măşti de faţă, parfumuri, săpunuri; produse BIO de curăţare - detergenţi de vase, detergenţi de îmbrăcăminte; vopseluri naturale şi alte produse BIO precum accesorii, îmbrăcăminte hand-made.

De asemenea, nici cărţile cu informaţii despre produsele BIO nu sunt excluse din cadrul acestui Târg pentru O Viaţă Sănătoasă.

La Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă, atât organizatorii cât şi expozanţii vă aşteaptă cu nenumărate surprize şi promoţii, iar intrarea este liberă.

Sursa: SanatateaTV