Info SănătateaTV.ro: Cum stau romanii cu privire la consumul de antibiotice 6.817 candidati sustin astazi concursul de admitere in rezidentiat Cum stau romanii cu privire la consumul de antibiotice 6.817 candidati sustin astazi concursul de admitere in rezidentiat Cum stau romanii cu privire la consumul de antibiotice 6.817 candidati sustin astazi concursul de admitere in rezidentiat
Luni, 20 nov 2017      19:11
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Zilele Prevenirii Cancerului Oral, 28- 29 iunie 2017

Zilele Prevenirii Cancerului Oral, 28- 29 iunie 2017

27 iunie 2017    

 Bucureştenii, dar şi persoanele din afara Bucureştiului, pot beneficia, în cadrul Zilelor Prevenirii Cancerului Oral, de consultaţii gratuite în vederea prevenirii cancerului oral, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti.

 
Astfel, în perioada 28 - 29 iunie 2017, specialiștii Secției Clinice de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială vor oferi consultaţii gratuite în cadrul spitalului, aflat pe Calea Plevnei, nr. 17, în baza unei programări telefonice, la numărul 0737.564.663. Până astăzi s-au înscris peste 200 de persoane, se precizează în comunicatul de presă.
 
Iniţiativa acestei campanii de conştientizare şi prevenire a cancerului oral a venit ca urmare a numărului mare de cazuri diagnosticate de medicii Secției Clinice de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială.  
 
„Zilele Prevenirii Cancerului Oral” sunt organizate de Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, la inițiativa Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. dr. Dan Theodorescu”.
 
Sursa: SanatateaTV