Info SănătateaTV.ro: Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE
Vineri, 15 dec 2017      21:37
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Angajatii din Sanatate protesteaza

02 octombrie 2017    

Sindicaliștii din Sănătate anunță proteste în Capitală, pe fondul problemelor existente în sistemul de sănătate şi în cel de asistenţă socială. Reprezentanții federației SANITAS pichetează astăzi Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

 

Sindicaliştii solicită acordarea sporurilor întregului personal medical, a tichetelor de masă pe parcursul anului 2018  şi creşterea salariilor pentru toţi angajaţii din sănătate şi asistenţă socială, începând cu 1 martie 2018. Federaţia SANITAS a anunţat că va continua protestele miercuri, 04 octombrie 2017, în fața Ministerului Sănătăţii. Ministrul Sănătății, prof. dr. Florian Bodog asigură angajații din Sănătate însă că în anul 2018 se vor înregistra doar creșteri salariale în sistemul sanitar.