Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018
Duminică, 18 mar 2018      00:17
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Campionatul European de Futsal al Persoanelor cu Diabet – DiaEuro 2017, organizat in premiera la Bucuresti

18 iulie 2017    

A fost dat startul Campionatului European de Futsal al Persoanelor cu Diabet – Dia Euro 2017, organizat în premieră la București, de către Federația Asociațiilor Diabeticilor din România sub egida Federației Internaționale de Diabet Regiunea Europa.

12 echipe din 12 țări luptă pentru titlul DiaEuro 2017, demonstrând că persoanele care trăiesc cu diabet pot face cu succes activitate fizică, recreațională sau competițională. Cu ocazia campionatului DiaEuro 2017 vor fi organizate pentru participanţi şi membrii asociațiilor de pacienți din România și o serie de sesiuni educaționale în legătură cu managementul diabetului.

În cadrul ceremoniei care a deschis oficial DiaEuro 2017 au participat reprezentanți ai autorităților, medici, asociații de pacienți, jurnaliști, alături de cele 12 echipe formate din pacienți cu diabet zaharat.