Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Luni, 23 apr 2018      23:19
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

In România, in ultimii 6 ani, numarul pacientilor cu afectiuni tiroidiene s-a triplat

12 decembrie 2017    
În România, în anul 2016 au fost diagnosticate peste 83 de mii de cazuri de afecțiuni tiroidiene, de aproximativ trei ori mai multe decât în anul 2010. Potrivit statisticilor, în țara noastră, 86% dintre pacienții cu hipotiroidie sunt femei. Medicii atrag atenția, că în realitate, numărul de pacienții este cu mult mai mare.
 

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune cere implementarea de urgență a unui program național de screening pentru afecțiunile tiroidiene. Potrivit președintelui Asociației, desfășurarea unui astfel de program ar permite depistarea și tratarea din timp a bolnavilor, dar și prevenirea apariției altor complicații asociate bolii.