Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      06:37
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Institutul Clinic Fundeni va fi dotat cu un accelerator liniar pentru tratarea pacientilor cu afectiuni oncologice

14 septembrie 2017    
Institutul Clinic Fundeni va fi echipat cu un accelerator liniar pentru tratamentul bolnavilor de cancer, a anunțat astăzi prof. dr. Florian Bodog, ministrul Sănătății.
 
Acesta a precizat că în urmatoarea perioadă va fi demarată evaluarea unității medicale de către Agenția de Energie Atomică din Viena, pentru montarea unui astfel de accelerator în Institut.
 
Vestea a venit în contextul în care Ministerul Sănătății desfășoară împreună cu Banca Mondială unprogram în valoare de 38 milioane de euro, prin care mai multe unități sanitare vor fi dotate cu acceleratoare.
 

Astăzi au fost deschise ofertele în cadrul licitației de achiziție pentru 12 aparate computer tomograf și alte 21 aparate RMN ce vor ajunge în spitalele județene care nu beneficiau de un astfel de echipament.