Info SănătateaTV.ro: Medicii de la Maternitatea Cantacuzino au primit un incubator ultraperformant Programul de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei, „inCerc”, lansat astazi la Ploiesti Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua Activitatile casnice si mersul pe jos pot ajuta la prevenirea deceselor din cauza problemelor cardiovasculare Medicii de la Maternitatea Cantacuzino au primit un incubator ultraperformant Programul de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei, „inCerc”, lansat astazi la Ploiesti Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua Activitatile casnice si mersul pe jos pot ajuta la prevenirea deceselor din cauza problemelor cardiovasculare Medicii de la Maternitatea Cantacuzino au primit un incubator ultraperformant Programul de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei, „inCerc”, lansat astazi la Ploiesti Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua Activitatile casnice si mersul pe jos pot ajuta la prevenirea deceselor din cauza problemelor cardiovasculare
Miercuri, 27 sep 2017      00:52

Dr. Zsuzsanna Jakab, OMS: Dincolo de a da viata copilului tau, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru el este sa il vaccinezi

03 mai 2017    
Directorul Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, dr. Zsuzsanna Jakab, prezentă în România cu prilejul Săptămânii Europene a Imunizării, a vizitat un cabinet de medicină de familie din Chitila, scopul vizitei fiind acela de a înțelege mai bine contextul actual al țării noastre în ceea ce privește vaccinarea, pornind chiar de la medicina primară – medicul de familie fiind medicul de prim contact cu pacientul.
 
Potrivit dr. Zsuzsanna Jakab, vaccinarea copiilor este esenţială, fiind cea mai eficientă metodă de prevenţie împotriva unor boli transmisibile grave, prevenibile prin vaccinare.
 

„Mesajul meu este că dincolo de a da viaţă copilului tău, cel mai bun lucru pe care îl puteţi face pentru el este să îi asiguri vaccinarea, pentru că aceasta este cea mai bună metodă de prevenţie, şi să îi oferi cel mai frumos cadou pe care îl poţi da copilului tău, deoarece îi asigură siguranţă, protecţie şi imunitate pentru întreaga viaţă. Aşa că, vă rog, nu rataţi această oportunitate şi mergeţi să îi vaccinaţi!”, a declarat reprezentanta OMS.