Info SănătateaTV.ro: Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor
Sâmbătă, 24 feb 2018      13:55
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Primaria Generala va aloca fonduri suplimentare pentru spitale si ambulante

Primaria Generala va aloca fonduri suplimentare pentru spitale si ambulante

12 septembrie 2017    
În cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București, Primarul General, Gabriela Firea, a detaliat proiectul de rectificare a bugetului Primăriei Municipiului București, specificând că se vor acorda bani pentru spitale, ambulanțe și fonduri destinate copiilor cu dizabilități. 
 
Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului București, 6 milioane de euro vor fi destinați Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București pentru plata sprijinului acordat copiilor cu dizabilități până la sfârșitul acestui an.
 
4,4 milioane de euro vor merge la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București pentru investiții. Din această sumă, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila va primi 2,9 milioane euro pentru reparații curente și achiziționarea de aparatură, iar Spitalul Clinic de Psihiatrie Al. Obregia 1,5 milioane euro, pentru dotarea cu paturi și echipamente medicale.

Aproape un milion de euro sunt direcționați către achiziționarea a 6 salvări - autospeciale de intervenție, două de tip C și 4 de tip B1/B2.  

Sursa: SanatateaTV