Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata
Sâmbătă, 21 apr 2018      08:05
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie

Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie

16 martie 2018    

 La București are loc, astăzi și mâine, Forumul Național de Gineco-Oncologie. Evenimentul a fost deschis de o conferință dezbatere, cu tema ”Politici de Sănătate viabile în afecțiunile gineco-oncologice”.

 

La conferință participă ministrul Sănătății, Sorina Pintea, prof. . Patriciu Achimaș-Cadariu, conf. dr. Diana Loreta Păun, consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, președintele Colegiului Medicilor din București, prof. dr. Cătălina Poiană, Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, dar și alți specialiști din domeniu.
 
Forumul Național de Gineco-Oncologie este coordonat științific de prof. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu și se des în parteneriat cu: 

· Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București 
· Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca 
· Institutul Regional de Oncologie Iași 
· Societatea Națională de Oncologie Medicală din România 
· Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România 

Manifestarea va îngloba două evenimente: 

· Manifestarea științifică: UPDATE ÎN AFECȚIUNILE GINECO-ONCOLOGICE, este menită să aducă în prim-plan provocările afecțiunilor gineco-oncologice în practica clinică și prezentarea ultimelor noutăți științifice cu privire la cancerele din sfera ginecologică, din punctul de vedere al prevenției, diagnosticului și al tratamentului acestor afecțiuni.
· Conferința-dezbatere: POLITICI DE SĂNĂTATE VIABILE ÎN AFECȚIUNILE GINECO-ONCOLOGICE, care va aborda cancerele ginecologice, ca problemă socială, pentru a găsi soluții viabile care să contribuie la realizarea unui management eficient al acestor patologii.
 
Management eveniment: Sănătatea Press Group
 
Sursa: SanatateaTV