Seminarul gratuit ”Totul despre Embolizarea Fibromului Uterin”, organizat de Clinica Hemodinamic, a strâns peste 100 de persoane dornice să afle de la medicii specialişti ce soluţii de tratament există în cazul apariţiei fibromului uterin. Dr. Rareș Nechifor, medic primar radiologie intervenţională Clinica Hemodinamic, a vorbit despre procedeul de embolizare a fibromului uterin, iar participantele care au venit cu o ecografie recentă i-au cerut opinia referitoare la diagnostic.

Seminarul gratuit ”Totul despre Embolizarea Fibromului Uterin” a reprezentat o şansă de educaţie medicală pentru participanţii la eveniment. Cei prezenţi au aflat informaţii esenţiale despre drumul de la diagnosticul fibromului uterin la tratamentul prin embolizarea fibromului uterin de la dr. Rareș Nechifor, medic primar radiologie intervenţională Clinica Hemodinamic, medicul european cu cea mai mare experiență în embolizarea fibroamelor uterine.

Seminarul gratuit ”Totul despre Embolizarea Fibromului Uterin” a reprezentat nu doar o expunere a specialiştilor de la Clinica Hemodinamic, ci şi o discuţie liberă ce a avut loc în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri.

La eveniment au participat şi prof.univ.dr. Gheorghe Iană, director medical Clinica Hemodinamic și Lidia Constantinescu, manager Clinica Hemodinamic.

Prof.univ.dr. Gheorghe Iană şi dr. Rareș Nechifor au explicat participanţilor ce este fibromul uterin, tipurile de tratament ale fibroamelor uterine, cu accent pe o metodă modernă, embolizarea  fibromului uterin.

Seminarul gratuit ”Totul despre Embolizarea Fibromului Uterin”, susținut de dr. Rareș Nechifor și organizat de Clinica Hemodinamic, în parteneriat cu Asociația O Șansă pentru Viitor, a fost organizat în data de 15 iunie 2012, la Cafeneaua Brătianu.

Cum evenimentul a fost un succes, organizatorii anunţă pe viitor şi alte seminarii gratuite de educaţie medicală.

SănătateaTV.ro