Aproximativ 200 de medici au dezbătut ultimele informații din domeniul hipertensiunii arteriale în cadrul Cursului Național de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualități în Diagnostic și Tratament – C.O.M.B.A.T. 2, desfășurat în data de 4 iulie 2014 la Sibiu.

Scopul manifestării a fost acela de a facilita schimbul de idei între specialiştii implicaţi în managementul hipertensiunii arteriale, pentru o mai bună evaluare şi monitorizare a persoanelor diagnosticate cu această afecțiune.

„A fost un curs foarte bine primit de corpul medical. Menționez că este un corp medical de elită și un corp dornic de a acapara și de a fundamenta o serie de noutăți din cardiologie și în special legate de hiperteniunea arterială”, a declarat prof. univ. dr. Ioan Manițiu, Director de Curs.

Cursul C.O.M.B.A.T. 2, ediția Sibiu, a reunit medici cardiologi, dar și din specialități conexe, implicate în managementul hipertensiunii arteriale: medici diabetologi, nefrologi, neurologi, interniști și medici de familie.

Organizator ştiinţific: Societatea Română de Hipertensiune

Partener: Astra Zeneca

Parteneri Media Strategici: Sanatatea Tv si Comunicate medicale Management eveniment: Sănătatea Press Group

SănătateaTV.ro