Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      23:25
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Plastia himenului

  Plastia himenului, cunoscută și sub numele de himenoplastie, este o intervenție chirugicală prin care se reface himenul – membrana care separă vaginul de vulvă, acoperind parțial intrarea în vagin la majoritatea persoanelor de sex feminin.
  Citeşte tot articolul ...
 • Stergerea ridurilor

  Apariţia ridurilor este un proces inevitabil. Majoritatea schimbărilor legate de vârstă care se reflectă în timp asupra pielii sunt rezultatele activităţilor de zi cu zi.
  Citeşte tot articolul ...
 • Reconstructia sanului post-mastectomie

  Reconstructia sânului este o intervenţie chirurgicală de restaurare a sânului care s-a pierdut in urma mastectomiei (extirparea totală a sânului) sau de corectare a defectelor apărute în urma sectorectomiei (extirparea parţială de ţesut mamar).
  Citeşte tot articolul ...
 • Serul fiziologic – Intrebuintari multiple

  Serul fiziologic este o substanţă apoasă de clorură de sodiu în concentraţie de 0,9%, concentraţie ce face ca soluţia să aibă aceeaşi osmolaritate cu mediul intern al organismului, fiind foarte bine suportat de organism, atât în administrare intramusculară sau subcutanată, cât şi în administrare intravenoasă.
  Citeşte tot articolul ...
 • Otoplastia

  Urechile clăpăuge sau urechi decolate reprezintă o malformaţie de formă a cartilajului auricular, care modifică poziţia urechii în raport cu extremitatea cefalică.
  Citeşte tot articolul ...