Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Miercuri, 18 iul 2018      18:33
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Prof. univ. dr. Mircea Voiculescu: 6% din populatie a fost vizitata de virusul hepatitic B

  Virusurile hepatitice sunt din ce în ce mai răspândinte pe teritoriul României, constituind o problemă majoră. Printre virusurile care afectează profund populaţia României este şi virusul hepatitic B, consecinţele fiind destul de neplăcute.
  Citeşte tot articolul ...
 • Sindromul Sjogren: cauze, simptome, diagnostic si tratament

  Sindromul Sjogren este o boală autoimună care se caracterizează prin uscăciunea ochilor şi a gurii. Boala autoimună are ca semn distinctiv producţia anormală şi excesivă de anticorpi din sânge care sunt direcţionaţi către diverse ţesuturi din organism.
  Citeşte tot articolul ...
 • Splenomegalia

  Splenomegalia reprezintă mărirea de volum a splinei, depăşind limitele variaţiilor fiziologice.                        Splenomegalia trebuie diferenţiată de modificările organelor care apar în aceeaşi regiune externă a corpului în care este situată splina (mărirea lobului stâng al ficatului, tumorile rinichiului stâng, tumorile unghiului splenic al intestinului gros, tumorile cozii pancreasului, tumorile coloanei vertebrale, fibromul uterin sau un chist de ovar.
  Citeşte tot articolul ...
 • Sughitul cauze si tratament

  Sughiţul este o contracţie bruscă, involuntară şi spasmodică a diafragmului, care oprește fluxul de aer și produce un sunet caracteristic. Sughiţul - Mecanism de producere Mecanismul de producere al sughiţului este inspiraţia spontană provocată de o contracţie bruscă a diafragmului.
  Citeşte tot articolul ...