Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Luni, 16 iul 2018      22:24
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Ortopedica oferă durabilitate şi siguranţă prin protezele externe de sân

Ortopedica oferă durabilitate şi siguranţă prin protezele externe de sân

31 martie 2011    

Într-o lume în care cancerul de sân afectează tot mai multe femei, compania Ortopedica oferă o alternativă femeilor care au fost nevoite să recurgă la intervenţii chirurgicale de extirpare a sânului.

Protezele externe de sân sunt realizate din materiale de înaltă calitate pe baza unor tehnologii avansate şi reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului. Astfel, beneficiara se poate îşi poate redobândi echilibrul şi încrederea în sine. Protezele externe de sân oferite de Ortopedica asigură un confort maxim, adaptându-se uşor în cupa sutientului, prin introducerea în buzunarul acesteia.
 
În prezent, în cadrul centrului Ortopedica este disponibilă o varietate de modele de proteze externe de sân, pentru a corespunde cât mai bine nevoilor şi stilului de viaţă, în funcţie de forme şi mărimi, pentru a fi adaptate cât mai bine nevoilor individuale. Dintre acestea fac parte şi modelele de proteze de sân din gama celor uşoare.
 
Protezele de sân uşoare din silicon
 
Protezele de sân uşoare din silicon au o greutate cu 35% mai mică decât protezele de sân tradiţionale, dar oferă aceleaşi beneficii şi un aspect natural. Greutatea lor este suficientă pentru a restabili echilibrul şi protejează împotriva apariţiei problemelor la nivelul coloanei vertebrale, putând fi purtate 24 din 24 de ore. Acestea sunt simetrice, triunghiulare, cu un interior neted şi concav care se adaptează perfect pe corp, iar siliconul protezelor de sân uşoare din silicon este moale şi mătăsos la atingere.
 
Protezele de sân uşoare din silicon se recomandă a fi purtate permanent, după 6-8 săptămâni de la intervenţia chirurgicală şi se găsesc sub diferite mărimi, începând de la măsura 1 până la 17. Protezele de sân uşoare din silicon din gama Harmony pot fi de formă simetrică sau asimetrică şi sunt de două feluri, Harmony Triangle şi Harmony Teardrop.
 
Protezele de tipul Harmony Triangle sunt simetrice, triunghiulare, realizate dintr-un silicon moale, cu un interior profil neted şi concav, care se adaptează perfect pe corp. Sunt cu 35% mai uşoare decât în cazul variantelor tradiţionale şi se recomandă a fi purtate permanent, după 6-8 săptămâni de la intervenţia chirurgicală.
 
Protezele de sân uşoare din silicon de tipul Harmony Teardrop prezintă aceleaşi caracteristici ca şi varianta Harmony Triangle, cu deosebirile că au o prelungire adaptabilă ce permite rotirea protezei către zona superioară a pieptului sau cea subaxilară, în funcţie de necesitate, pentru o fixare optimă. Protezele de sân uşoare din silicon de tipul Harmony Teardrop sunt disponibile în mărimi de la 1 la 14.
 
Protezele externe de sân uşoare şi mătăsoase
 
Protezele externe de sân uşoare şi mătăsoase oferă un confort excepţional şi o adaptare personalizată. Siliconul este moale şi maleabil, se adaptează formei corpului şi, astfel, realizează un masaj la nivelul pielii. Culorile disponibile permit o bună adaptare pe diferite nuanţe de piele.
 
Protezele externe de sân uşoare şi mătăsoase din gama Harmony Silk au o formă care reproduce perfect profilul natural al sânului şi se mulează cu uşurinţă pe corp, fără a stânjeni mişcarea, fiind disponibile sub mai multe forme, simetrice sau asimetrice. Noul tip de silicon, moale şi uşor, oferă moliciune şi supleţe „ca mătasea”.
 
Protezele externe de sân uşoare şi mătăsoase de tipul Harmony Silk Triangle sunt simetrice, triunghiulare, cu un profil neted şi concav ce se adaptează perfect pe corp. Se pot purta prin introducerea în sutien cu o cupă moale, fără a necesita sârmă de întărire. Sunt disponibile sub mai multe mărimi, de la 1 la 17.
 
Protezele externe de sân uşoare şi mătăsoase de tipul Harmony Silk A Supreme sunt asimetrice, având interiorul cu profil concav, ce acoperă ţesuturile rămase după intervenţia chirurgicală. Sunt prevăzute cu o prelungire adaptabilă care permite rotirea protezei către zona superioară a pieptului sau cea subaxilară, în funcţie de necesitate, pentru o fixare optimă, fiind ideale în cazul protezării bilaterale. Sunt disponibile în mai multe mărimi, de la 1 la 14, şi pot fi aşezate pe partea stângă sau dreaptă a corpului.
 
Modele de sutiene pentru protezele de sân
 
Pentru toate tipurile de proteze de sân, centrul Ortopedica oferă şi o varietate de sutiene, disponibile pe mai multe modele şi culori. Acestea sutiene au bretelele şi benzile de sub sâni mult mai late decât în cazul sutienelor obişnuite, sunt prevazute cu buzunare pe ambele cupe pentru introducerea protezei, iar unele modele pot avea sisteme suplimentare de fixare pe spate.
 
Sutienele pentru protezele de sân oferite de centrul Ortopedica sunt realizate din bumbac ce se mulează perfect şi se găsesc sub diferite modele, mărimi şi culori, oferind siguranţă şi confort, dar şi o eleganţă aparte, fiind mult mai atractive decât modelele obişnuite.
 
Ortopedica, principalul jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale
 
Centrul Ortopedica asigură pacienţilor produse medicale, la standarde superioare. Specialiştii care lucrează în cadrul centrului identifică nevoile fiecărui pacient şi se asigură că recomandă cele mai bune soluţii. Îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care necesită sprijinul centrului Ortopedica, este misiunea pe care specialiştii centrului o desfăşoară cu seriozitate şi profesionalism, în fiecare zi.
 
Mai multe informații despre dispozitivele medicale puse la dispoziție de Centrul Ortopedica aflați pe www.ortopedica.ro
 
Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.