Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Joi, 21 iun 2018      12:25
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • O casa sigura pentru un bebe explorator

  Statisticile la scară internaţională arată că 40% dintre decesele înregistrate până la vârstă de 15 ani sunt cauzate de accidente.   La sugari şi la copiii mici cele mai multe accidente se produc în locuinţă, de aceea copiii nu trebuie lăsaţi singuri în casă, nici chiar pentru scurt timp.
  Citeşte tot articolul ...
 • Primii pasi – bebe a cucerit lumea!

  Primii paşi făcuţi din curiozitate şi curaj de către micuţi sunt priviţi cu emoţie şi mare mândrie de părinţi. Primii paşi ai bebeluşului sunt mult mai importanţi chiar decât prima sa aniversare, consideră specialiştii.
  Citeşte tot articolul ...
 • Cum convingem copiii sa faca sport

  Pentru copii activitatea fizică se poate rezuma uneori la jocul cu mingea sau leapşa cu prietenii. Faptul că joaca lor nu pare un sport "serios" nu înseamnă că acesta nu îi ajută să se dezvolte armonios şi să se menţină sănătoşi.
  Citeşte tot articolul ...
 • Ajuta-ti copilul sa-si faca prieteni

  Copiii preşcolari îşi fac prieteni destul de repede şi intens.   Pentru copilul de trei ani şi jumătate „prieten” este oricine este dispus să se joace cu el atunci şi aşa cum vrea el.
  Citeşte tot articolul ...
 • Ce trebuie sa facem cand copilul incepe sa minta

  Atunci când copilul a început să mintă vor începe şi unele întrebări să reiasă. Copilul ştie că a minţit?   Înainte de a-i răspunde în orice fel, asiguraţi-vă că cel mic poate face diferenţa între fantezie şi realitate.
  Citeşte tot articolul ...
 • Febra la bebelusi

  Febra la bebeluşi este principalul motiv de îngrijorare în rândul părinţilor.   În primele luni de viaţă ale copilului, febra ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru orice părinte, deoarece organismul încă nematurizat al bebeluşului nu este capabil să lupte împotriva infecţiilor.
  Citeşte tot articolul ...
 • Nevoia de afectiune a bebelusului

  Bebeluşul are o nevoie acută de relaţionare cu adulţii din jur. Apropierea acestora îi oferă sentimentul de siguranţă şi apărare. Prezenţa şi dragostea adulţilor au un rol esenţial în dezvoltarea armonioasă a celui mic.
  Citeşte tot articolul ...
 • Igiena bebelusului

  Igiena bebeluşului are un rol covărşitor asupra sănătăţii acestuia.   Organismului micuţului tău este fragil, din acest motiv este foarte important să-l fereşti pe cât posibil de germeni şi microbi prin îngrijirea corectă a corpului.
  Citeşte tot articolul ...