Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Duminică, 24 iun 2018      09:03
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Îngustarea vaginului – o măsură de potenţare a performanţelor sexuale feminine

Îngustarea vaginului – o măsură de potenţare a performanţelor sexuale feminine

03 februarie 2010    
 
Îngustarea vaginului este o formă de potenţare a performanţelor sexuale feminine, care sunt la fel de importante pentru ea, cât sunt şi pentru el. Chirurgia plastică este una dintre cele mai inovative ramuri din ştiinţele medicale, plasticianul putând să intervină până şi la nivel sexual. 
 
Metode de potenţare a performanţelor sexuale feminine

Există femei care au labiile poate prea mari decât în mod natural, iar acest lucru poate crea disconfort psihic şi fizic, iar pentru remedierea acestei probleme există labioplastia. Alte femei doresc sa-şi recapete virginitatea, iar acestea pot apela la himenoplastie. După naştere, sau la o vârstă mai înaintată, muşchii vaginali îşi pierd vigoarea şi supleţea, astfel că sunt multe femei care apelează la metodele de rejuvenare vaginală, sau, altfel spus, la vulvoplastie.
Exerciţiile Kegel – efecte de îngustare a vaginului
Îngustarea vaginului poate fi realizată nu numai prin chirurgie plastică, ci şi cu ajutorul unor exerciţii fizice pe cât de simple, pe atât de eficiente. Exerciţiile Kegel au fost lansate de obstetricianul Arnold Kegel, în jurul anilor 1940.
Principiul exerciţiilor Kegel este contractarea muşchilor perineali (cunoscuţi şi sub numele de pubococcigieni, cu acronimul PC), fapt care duce la creşterea performanţelor sexuale şi a maximizării plăcerii izvorâte din acestea. Acest lucru este explicabil datorită faptului că tensionarea musculară duce la creşterea cantităţii de sânge din zona genitală. Mai concret, aceste exerciţii cuprind trei tipuri de contracţii: lente, rapide şi împingerile. Acestea trebuie menţinute timp de câteva secunde, urmate de o scurtă relaxare între reprize. Nu necesită o postură specială, putând fi realizate şi şezând pe scaun, în poziţie orizontală, şi chiar în timpul fandărilor. 

După o anumită perioadă (primele efecte devin sesizabile după 3-6 săptămâni de practică ) de efectuare constantă a exerciţiilor Kegel, se va putea observa tonifierea muşchilor perineali, uşoara îngustare a vaginului, creşterea capacităţii de excitare (prin debitul mare de sânge care are loc în zona perineală).
 
 
Vaginoplastia sau îngustarea vaginului
 
Îngustarea vaginului se poate efectua extrem de facil prin intermediul chirurgiei plastice. Aceasta presupune remodelarea vaginului, reconstruirea planşeului vulvo-perineal pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale ale femeii. 
De cele mai multe ori, femeile care apelează la acest gen de cosmetică vaginală sunt cele care au trecut de mai multe naşteri naturale, fapt uşor de intuit şi de justificat. Presiunea pusă asupra muşchilor vaginali în timpul unei naşteri fiind enormă, iar ca musculatura să rămână intactă şi nealterată, este cu neputinţă.
Îngustarea vaginului prin vaginoplastie poate lăsa cicatrici inestetice, poate favoriza naşterile complicate sau diverse accidente. Întervenţia se efectuează sub anestezie locală sau cu anestezie generală scurtă şi ambulatoriu.
Eficienţa îngustării vaginului prin vaginoplastie este dovedită de numărul tot mai mare al femeilor care apelează la acest gen de intervenţie.
 
Himenoplastia
 
Himenoplastia este o altă formă de dezvoltare a performanţelor sexuale şi implică reconstrucţia plastică a himenului. Multe dintre femei consideră că este foarte importantă recăpătarea virginităţii înainte de căsătorie.
Procedura de reconstrucţie a himenului, ca şi cea de îngustare a vaginului, prezintă şi riscuri, cum ar fi: infecţii, senzaţii alterate, dureri şi cicatrici. Asadar, intervenţiile de întinerire vaginală nu trebuie privite ca mărsuri de rutină.
 
Labioplastia
 
Pentru creşterea performanţelor sexuale şi pentru anularea complexelor, femeile apelează şi la procedura de labioplastie. Aceasta constă în reducerea totală sau parţială a labiilor ce sunt dezvoltate în exces, sau, dimpotrivă, în mărirea labiilor mici.
Labioplastia are scopul de a reda aspectul estetic şi juvenil al regiunii organelor genitale feminine, de intensificare a excitabilităţii în timpul actului sexual, dar şi de anulare a complexelor. Intervenţia se efectuează sub anestezie locală sau generală scurtă şi ambulatoriu.