Primarul General, Gabriela Firea, a semnat astăzi, la sediul Municipalității, cu președintele Asociației Colectiv GTC 3010, Eugen Iancu, și cu managerul Spitalului „Sf. Ioan”, dr. Robert Agafiţei, un protocol de colaborare pentru construirea unei noi maternități în Capitală.

Valoarea estimată a investiției este de 12.000.000 euro, anunță un comunicat de presă sosit pe adresa redacției www.sanatateatv.ro .

Potrivit protocolului, Primaria Capitalei va pune la dispoziție, în calitate de proprietar, terenul situat în curtea spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”, amplasament necesar construirii unui corp de clădire cu destinaţia de maternitate.

Municipalitatea va asigura, de asemenea, sprijinul logistic pentru obținerea avizelor necesare și va sprijini campaniile de promovare inițiate de către Asociatia Colectiv GTG 3010 pentru realizarea proiectului, se mai arată în comunicatul de presă.

De partea cealaltă, potrivit protocolului, Spitalul „Sf. Ioan” va acorda asistență în vederea realizării construcțiilor și dotărilor.

SănătateaTV.ro