Cancerul de sân este o maladie care afectează femei din întreaga lume, fiind cea de-a doua cauză de mortalitate la nivel mondial în rândul acestora. Numai în anul 2010, peste un million jumătate de femei au fost diagnosticate cu cancer de sân. În urma unui diagnostic de cancer de sân, multe femei sunt nevoite să recurgă la intervenţii chirurgicale de extirpare a sânului afectat de această maladie. Acest pas salvator este o încercare grea, de cele mai multe ori, în special din cauza impactului psihic, emoţional şi a schimbării fizice, cu care pacientele se obişnuiesc greu.

Fiind demoralizată şi fără încredere în sine, o femeie are nevoie de sprijin în găsirea unei soluţii care îi poate reda integritatea fizică şi forţa să privescă optimistă, spre viitor. Soluţia vine de la centrul Ortopedica, principalul jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale. Protezele externe de sân furnizate de Ortopedica reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului şi oferă purtătoarei, restabilirea echilibrului şi încrederii în sine. Când discutăm despre protezele de sân este important să înţelegem care sunt rolurile pe care le îndeplinesc acestea, şi anume rolul funcţional de echilibrare a staticii corpului, rolul psihologic şi rolul estetic.

Centrul Ortopedica oferă posibilitatea ca beneficiarele protezelor externe de sân să cunoască modelele disponibile, să le atingă, astfel încât să aleagă proteza cea mai potrivită şi beneficiile acesteia, cu care se poate obişnui în viitor şi simţi confortabil. Specialiştii centrului Ortopedica recomandă cele mai bune alternative în funcţie de intervenţia chirurgicală prin care a trecut pacienta, pe baza constituţiei şi particularităţilor acesteia.

Mai multe informații despre dispozitivele medicale puse la dispoziție de Centrul Ortopedica aflați pe www.ortopedica.ro

Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.

SănătateaTV.ro