Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Rodica Nassar a anunţat că demisionează, începând de astăzi, din funcție.

"Cu bune, cu rele, cu reuşite, dar şi cu neîmpliniri, cu momente de bucurie, dar şi cu foarte mult stres, astăzi am încheiat un alt capitol din viaţa mea", a scris Nassar, pe Facebook.

"Un gest de corectitudine politică însoţit de mulţumiri faţă de toţi colegii mei care au avut încredere în mine şi m-au susţinut în ocuparea unei funcţii de mare responsabilitate publică, înseamnă demisia mea începând cu data de 6 noiembrie 2019! Felicitări tuturor colegilor care au făcut parte din Guvernul PSD condus de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi multe realizări în continuare! Viitorul ne aparţine! Veţi vedea!", a adăugat ea Nassar.

Ea a atașat postării și cererea de eliberare din funcție.

”Subsemnata Rodica Nassar, numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății prin decizia prim-ministrului României nr. 601/30.08.2017, vă rog să îmi aprobați eliberarea din funcție începând cu 6.11.2019”, se arată în solicitate.

Guvernul Orban a fost învestit luni în plenul Parlamentului, cu 240 de voturi ”pentru” și a depus jurământul la scurt timp după aceea.

Miniștrii au preluat ieri, oficial, mandatele.

Ultimul update: 6 noiembrie 2019

SănătateaTV.ro