Să auzi cuvântul mamă abia la 8 ani.  Aceasta este drama prin care trece o fetiţă de numai 8 ani, diagnosticată cu hipoacuzie neurosenzorială severă, boală care i-a răpit şansa de a avea o viață normală. Nu a aflat niciodată cum sună vocea mamei. Nu se poate bucura de sunetul muzicii şi nici nu poate exprima ceea ce simte.

Acum, datorită implantării unei proteze auditive, obținute cu sprijinul SănătateaTV.ro, acest copil va auzi pentru prima dată.

Lili este elevă în clasa I, la Şcoala pentru Hipoacuzici din Bucureşti. Locuieşte la cămin, neputând beneficia prea mult de sprijinul părinţilor, care se luptă zilnic cu grijile materiale. Educaţia medicală defectuoasă a făcut ca Lili să suporte afecţiunea timp de 8 ani. Dacă părinţii ar fi ştiut că boala poate fi tratată printr-un implant cohlear ce se poate efectua până la vârsta de 7 ani, acum fetiţa ar fi avut viaţă normală.

În ciuda handicapului fizic, micuţa nu şi-a pierdut inocenţa şi veselia specifice vârstei. Zâmbeşte frecvent şi nu se sfieşte să îşi arăte afecţiunea cu ajutorul limbajului semnelor. Are note bune şi speră ca într-o zi să poată asculta vocea celor din jur.

Speranţa Elenei este pe punctul de a deveni realitate. SănătateaTV.ro a demarat o campanie de binefacere pentru a-i reda fetiței șansă la o nouă viață și a reușit să obțină pentru aceasta o proteză auditivă de ultimă generaţie – Sumo Diem - oferită de Romsound, o companie specializată în protezarea auditivă şi promovarea protezelor auditive de ultimă generaţie.

Compania Romsound se adresează prin serviciile oferite (consiliere, protezare auditivă, service în garanţie şi post garanţie etc.) tuturor persoanelor care au dificultăţi de auz. Produsele promovate sunt destinate, în egala măsura, vârstnicilor, tinerilor şi copiilor.

SănătateaTV.ro