Echipamente medicale in valoare de 110.000 euro au fost donate Spitalului Judeţean de Urgenţa Giurgiu de catre o companie şi Asociaţia Inima Copiilor.
Secţiile de pediatrie, neonatologie, secţia de anestezie şi terapie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţa Giurgiu vor fi dotate cu echipamentele medicale donate.
“Noi am mai facut nişte secţii, in special, am facut secţia de terapie intensiva nou nascuţi de la Spitalul de Copii ‘Marie Curie’, secţia de cardiochirurgie, secţia de cardiologie, secţia de neurochirurgie şi secţia de terapie intensiva nou-nascuţi de la Spitalul Judeţean Constanţa”, a spus preşedintele Asociaţiei Inima Copiilor, Alexandru Popa, citata de Agerpres.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţa Giurgiu, Mihaela Raţa, a declarat presei ca toate echipamentele sunt binevenite pentru spital.
“Un ventilator transport pacienţi pentru secţia ATI, patru monitoare funcţii vitale tot pentru secţia ATI şi un defibrilator. Nou-nascuţii vor fi dotaţi cu doua masuţe de resuscitare neonatala, doua incubatoare deschise şi doua monitoare funcţii vitale, iar secţia pediatrie cu un aparat de determinare proteina reactiva C, toate foarte binevenite pentru Spitalul Judeţean Giurgiu”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţa Giurgiu, Mihaela Raţa.