Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      08:00
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

(P) Dimensiunea internationala a Asociatiei de Podiatrie si Neurodiab – colaborare internationala, schimb de experienta, progres

15 martie 2017    
Asociația de Podiatrie împreună cu Societatea de Neuropatie Diabetică se implică activ în încercarea de a alinia România la modelele internaţionale în ceea ce priveşte nivelul de îngrijire a persoanelor cu diabet zaharat, care se confruntă cu afecţiuni ale picioarelor.
 

Dimensiunea internațională a celor două asociații, reliefată prin colaborarea cu specialiști de renume și cu asociații de profil din diferite state ale lumii, a fost atinsă încă o dată în cadrul Simpozionului ştiințific dedicat abordării multidisciplinare a piciorului diabetic, organizat de Asociația de Podiatrie în Republica Moldova. În cadrul evenimentului au participat specialiști în podiatrie și în tratamentul piciorului diabetic din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, care susțin constant activitățile celor două asociații din țara noastră.