Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:28
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Experţii în diabet s-au reunit pentru a discuta pe marginea Cursurilor eDiab

12 martie 2015    

Experţi din cele mai importante centre de diabet din România s-au reunit în data de 26 februarie 2015 pentru a dezbate pe marginea primului program de educare a asistenţilor din principalele centre de diabetologie din ţară – Ediab. Programul s-a desfăşurat în 2014 în 11 centre de diabet din ţară şi a adunat peste 440 de participanţi.

„Am avut o întâlnire utilă, spun eu, pentru că am obţinut feedbackuri cu privire la ce s-a întâmplat deja în programul nostru de educaţie a asistentelor medicale la nivel naţional şi mai ales de la centrele de excelenţă - pot să le spun - în educaţie. De la participantele membre ale Asociaţiei am aflat care ar fi nevoile în educaţia terapeutică atât legată de continuarea formării educatorilor, cât şi de programe directe către pacient astfel încât să încercăm o eşalonare şi o prioritizare a acestor acţiuni, să obţinem sprijin pentru ele şi să începem să le desfăşurăm. Cu siguranţă Cursurile ARED vor continua, mai ales că nevoile sunt foarte mari. Va fi nevoie şi de o perioadă destul de lungă de timp şi de resurse importante ca să le putem îndeplini pe toate”, a declarat şef lucr. dr. Cornelia Bala, preşedinte Asociaţia Română de Educaţie în Diabet.
 
Alături de experţi, la întâlnire au participat şi asistenţi educatori în diabet care au recunoscut încă o dată utilitatea unor astfel de cursuri şi şi-au exprimat dorinţa ca acestea să continue.
 
Partener: AstraZeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group

 
Sanatateatv.ro