Info SănătateaTV.ro: Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor
Luni, 20 aug 2018      02:41
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Lectori universitari de renume din ţară şi străinătate prezenţi la Şcoala de Vară Neurodiab 2015, 17-18 iulie 2015

05 august 2015    

Şcoala de vară Neurodiab s-a desfăşurat în perioada 17-18 iulie 2015 la Sinaia, manifestarea bucurându-se de un număr mare de participanţi, dar şi de prezenţa unora dintre cei mai cunoscuţi specialişti din ţară şi din străinătate, care s-au arătat încântaţi de nivelul ştiinţific ridicat al evenimentului precum şi de modul în care acesta s-a desfăşurat. 

Şcoala de Vară Neurodiab 2015 s-a adresat exclusiv tinerilor medici, rezidenţi şi specialişti, fiind o platformă educațională complexă care a acoperit teme de interes pentru echipa multidisciplinară implicată în managementul neuropatiei diabetice în general și al neuropatiei autonome, în special.
 
În cadrul Școlii de Vară Neurodiab 2015 a fost acordat şi Premiul Neurodiab 2015, destinat tinerilor medici rezidenți și specialiști, având activitate și lucrări în sfera neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic. Premiul a mers la o echipă formată din doi tineri medici, aceştia beneficiind astfel de suținerea participării la cel de-al 51-lea Congres Anual al Asociației Europene pentru Studiul Diabetului, EASD 2015 – Stockholm. Tot cu acest prilej au fost premiate și cele mai bune trei prezentări de cazuri clinice realizate de cursanții Școlii de Vară Neurodiab.
 
Organizator științific: Societatea de Neuropatie Diabetică
Partener: Worwag Pharma
Operator turistic: New Star Services
Parteneri media strategici: www.sănătateatv.ro. www.comunicatemedicale.ro
PR & Comunicare: Sănătatea Press Group

 
Sanatateatv.ro