Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      08:02
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Programul de instruire a educatorilor in diabet „Aplicatii Practice ale Educatiei Terapeutice in Diabet”, Bucuresti, 10 septembrie 2016

29 noiembrie 2016    
Educaţia terapeutică este extrem de necesară în rândul persoanelor cu diabet zaharat, în special a celor care abia au fost diagnosticate cu această afecţiune. Iar acest tip de educaţie poate fi făcută de asistenţii medicali, Programul de Instruire a educatorilor în diabet „Aplicaţii Practice ale Educaţiei Terapeutice în Diabet” fiind un instrument ce vine în sprijinul acestora.
 
În data de 10 septembrie 2016, Cursul E-Diab s-a desfăşurat la Bucureşti, coordonator local fiind prof. dr. Cristian Serafinceanu.
 
Participanţii au fost instruiţi cu privire la abordarea persoanei cu diabet zaharat, la comunicarea cu aceasta, dar şi în utilizarea unor dispozitive medicale specifice tratamentului diabetului.
 
Cursul E-Diab 2016 este un proiect al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet cu sprijinul companiei farmaceutice AstraZeneca.
Management eveniment: Sănătatea Press Group