Info SănătateaTV.ro: Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii
Duminică, 27 mai 2018      13:41
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Personalități de renume din România s-au reunit în data de 7 aprilie pentru a marca Ziua Mondială a Sănătății

08 aprilie 2013    

Peste 700 de medici, personalități de renume din lumea medicală românească, precum și din mediul academic, cultural, social și politic, dar și reprezentanți ai autorităților au luat parte la concertul organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății 2013, celebrată în fiecare an, în data de 7 aprilie, pentru a sublinia cele mai importante probleme de sănătate publică ce afectează întreg mapamondul.

În 2013, Ziua Mondială a Sănătății a avut ca temă Hipertensiunea arterială,  afecțiune considerată o adevărată problemă de sănătate publică atât la nivel național cât și internațional, provocând anual peste 9 milioane de decese în întreaga lume.
 
Și în 2013, România a marchat Ziua Mondială a Sănătății printr-un concert festiv susținut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” și Corul ”Vox Medicalis”al studenților în Medicină și Farmacie. Concertul a avut loc la Ateneul Român și a fost organizat de Fundația ”Medicina și Muzica”. 
 
Desfășurat sub egida Academiei Române, concertul festiv ce a marcat Ziua Mondială a Sănătății a fost organizat de Fundația Medicina și Muzica, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu și Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila.
 
PR&Comunicare: Sănătatea Press Group.
 
Parteneri media strategici: SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro