Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:29
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 180 de asistenţi medicali au participat la COMBAT Asist 2, ediţia Ploieşti

01 iulie 2015    

Peste 180 de asistenţi medicali au participat la Cursul Naţional de Managemnt al Bolnavului Hipertensiv – Actualităţi în Diagnostic şi Tratament, Curs practic dedicat asistenţilor medicali, ediţia Ploieşti. Evenimentul s-a desfăşurat în data de 13 februarie 2015.

Asistenţii medicali au participat activ la cele trei ateliere interactive despre managementul hipertensiunii arteriale şi despre EKG-ul în practica medicală, dra şi despre urgenţele vitale cu care pacientul cu hipertensiune se poate confrunta.
 
Totodată, în cadrul Cursului COMBAT 2 Ploieşti, asistenţii medicali au putut exersa anumite tehnici de prim ajutor, cum ar fi: poziţia laterală de siguranţă, resuscitarea cardio-pulmonară, defibrilarea externă.
 
Atelierele au fost coordonate de dr. Liliana Elena Chiţanu, asist. Monica Surugiu, asist. Adina Ciuruşniuc, asist. Daniela Stoica.
 
Cursul COMBAT Asist 2 este o iniţiativă a Societăţii Române de Hipertensiune.
 
Organizator: Societatea Română de Hipertensiune
Partener: Servier
Parteneri media strategici: www.sănătateatv.ro. www.comunicatemedicale.ro
Management eveniment: Sănătatea Press Group

 
Sanatateatv.ro