Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului
Vineri, 21 sep 2018      08:12
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 250 de participanţi la Cursul C.O.M.B.A.T. 3, ediţia Bucureşti, 23 ianuarie 2015

24 martie 2015    

Peste 250 de medici au luat parte la primul Curs COMBAT 3, ediţia Bucureşti, desfăşurat în data de 23 ianuarie 2015. Cursul Naţional de Managemnt al Bolnavului Hipertensiv – Actualităţi în diagnostic şi tratament, ediţia a III-a, continuă tradiţia ediţiilor anterioare şi aduce în atenţia medicilor cele mai noi date legate de diagnosticarea şi tratamentul corect al hipertensiunii arteriale.

„Această a treia ediţie, şi nici una nu a semănat cu cealaltă, vine să completeze o zonă care este mai puţin abordată în hipertensiunea arterială. Se vorbeşte de hipertensiune şi sare, de stresul emoţional şi tulburările afective în hipertensiunea arterială. E o realitate pe care de multe ori o ignorăm. Aderenţa şi non-aderenţa la tratament, cât este de important şi ce putem să facem în plus. Apoi tratamentul hipertensiunii arteriale în diverse asocieri patologice, de exemplu tratamentul unui pacient cu hipertensiune arterială care are boli pulmonare cronice, şi atunci avem un punct de vedere al unui cardiolog şi un punct de vedere al unui pneumolog. După aceea, hipertensiunea şi bolile reumatologice ”, a declarat prof. univ. dr. Maria Dorobanţu, preşedinte Societatea Română de Hipertensiune.
 
De asemenea, în cadrul cursului a fost organizat un atelier hand-on privind evaluarea şi semnificaţia clinică a leziunilor provocate de hipertensiunea arterială.
La eveniment au participat renumiţi medici din specializări precum cardiologie, nefrologie, pneumologie, reumatologie, diabetologie şi medicină internă.
Cursul Naţional al Bolnavului Hipertensiv – Actualităţi în Diagnostic şi Tratament, COMBAT 3, ediţia Bucureşti, a fost organizat ştiinţific de Societatea Română de Hipertensiune.
 
Partener: Servier
Parteneri media strategici: www.sănătateatv.ro, www.comunicatemedicale.ro
Management eveniment: Sănătatea Press Group

 
Sanatateatv.ro