Info SănătateaTV.ro: Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor
Luni, 20 aug 2018      02:41
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Aproximativ 30 de medici au participat la Pneumo Road Show Brașov, 29 noiembrie 2014

19 ianuarie 2015    

Aproximativ 30 de medici pneumologi, dar și din specialități implicate în managementul bolilor pulmonare au participat la Pneumo Road Show, ediția Brașov, din 29 noiembrie 2014.

„Ideea de a implica colegi de ai noștrii, lideri de opinie din alte specialități mi s-a parut încă de la început o idee atractivă. Pe viitor mă gândesc să dezvoltăm acest gen de promovare a unor idei originale, în primul rând în rândul medicilor de familie”, a declarat șef lucr. dr. Dana Alexandrescu, Universitatea „Transilvania”, Brașov.
 
Specialiștii prezenți la Pneumo Road Show au adus în atenția participanților teme de actualitate în domeniul bolilor pulmonare. Astfel au fost dezbătute teme precum „Particularități ale comunicării personal medical – pacient cu afecțiuni pneumologice”, „Tratamentul în astmul bronșic”, „Interdependența dintre capacitatea respiratorie și fitness-ul fizic”, „Rolul medicului din asistența primară în diagnosticul, profilaxia și tratamentul bronșitei cronice la pacientul vârstnic”, și „Posibilități imagistice în patologia pulmonară”.
 
Pneumo Road Show Brașov a avut ca obiectiv creșterea gradului de educație medicală în rândul medicilor pneumologi, dar și din specialitățile implicate în managementul bolilor pulmonare.
 
Partener știintific: Societatea Română de Pneumologie
Organizator local:
Colegiul Medicilor Brașov
Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Medicină
Proiect susținut de Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group
 

 
Sanatateatv.ro