Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului
Vineri, 21 sep 2018      21:42
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Cele mai noi informatii din BPOC, astm si cancer bronho-pulmonar, la Pneumo Road Show Cluj-Napoca 2015

19 decembrie 2015    

Societatea Română de Pneumologie a încheiat seria evenimentelor Pneumo Road Show din 2015 la Cluj-Napoca. Medicilor clujeni le-au fost prezentate, în cadrul sesiunilor științifice, cele mai noi informații în ceea ce privește managementul BPOC, al astmului și al cancerului bronho-pulmonar.

„A fost o întâlnire de succes. Temele au fost deosedit de interesante şi ancorate în realitate. Participanţii au avut numai şi numai de învăţat, iar tema privind cancerul bronho-pulmonar a fost o premieră. Elementele de genetică, legate de cancerul pulmonar, de diagnostic şi apoi de tratament reprezintă viitorul”, a declarat pentru www.sanatateatv.ro prof. univ. dr. Carmen Monica Pop, şef Secţia Clinică Pneumologie II, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca.

Speakerii au pus accentul pe noutăţile din domeniul bolilor pulmonare, atât în ceea ce privește metodele specifice de diagnostic, cât și în perspectiva îmbunătățirii managementului acestor afecțiuni.

 
Sanatateatv.ro