Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      21:07
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

(P) Scoala de Vara Neurodiab 2017

01 august 2017    

Rezidenţi şi tineri specialişti în diabet şi în arii conexe s-au reunit pentru al şaselea an la rând în cadrul Şcolii de Vară Neurodiab 2017, eveniment ce s-a desfăşurat în perioada 20-23 iulie 2017 la Sinaia şi care a avut ca scop creşterea nivelului de cunoştinţe în ceea ce priveşte neuropatia diabetică şi picior diabetic în rândul tinerilor medici implicaţi în îngrijirea şi tratamentul persoanelor care suferă de aceste complicaţii ale diabetului zaharat.

 

Şi în acest an, la Şcoala de Vară Neurodiab au fost prezenţi, pentru a împărtăşi din cunoştineţele şi expertiza lor, unii dintre cei mai importanţi specialişti la nivel internaţional din domeniul neuropatiei diabetice şi piciorului diabetic.
 
Ediţia din 2017 a Şcolii de Vară Neurodiab a adus în prim plan teme de actualitate legate de problematica neuropatiei diabetice şi a piciorului diabetic, toate informaţiile expuse urmând să se reflecte în practica medicală şi în îmbunătăţirea îngrijirii persoanelor cu neuropatie diabetică şi picior diabetic.
 
Organizator ştiinţific: Societatea de Neuropatie Diabetică
Management eveniment: Sanatatea Press Group
Material video susţinut de: Worwag Pharma

 
Sanatateatv.ro