Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Joi, 19 iul 2018      07:48
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Chirurgia estetică din România este la standarde europene

05 mai 2011    

În cadrul Conferinţei Naţionale Anuale a Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România, care a avut loc la Timişoara, la hotel Continental, în perioada 28-30 aprilie 2011, au fost prezenţi specialişti în chirurgia plastică, atât din ţara noastră, cât şi din străinătate.Printre chirurgii plasticieni români de renume participanţi la acest eveniment s-au numărat prof. univ. dr. Ioan Florescu, preşedintele Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România şi prof. univ. dr. Tiberiu Bratu, vicepreşedintele Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România.

Un invitat de onoare din Suedia, dr. Per Heden, a avut o prezentare în cadrul conferinţei şi a efectuat, alături de prof.univ.dr. Tiberiu Bratu, o intervenţie chirurgicală de corectare a asimetriei şi de augmentare primară la o pacienta tanara. Evenimentul Conferinţei Naţionale Anuale a Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni a fost unul complex, datorită prezentărilor ştiinţifice, intervenţiilor chirurgicale care s-au efectuat live, precum şi prezenţei unor importanţi furnizori de servicii medicale din domeniul chirurgiei plastice.