Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Joi, 19 iul 2018      07:45
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Chirurgia plastică din România, apreciată pe plan internaţional

12 mai 2011    

Dr. Per Heden, medic coordonator al Akademikliniken din Stockholm a fost invitatul special al Allergan în cadrul Conferinţei Naţionale Anuale a Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România, desfăşurată în perioada 28 – 30 aprilie 2011, la Timişoara. Cu acest prilej, reputatul chirurg plastician a realizat alături de prof.univ.dr. Tiberiu Bratu, vicepreşedintele Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România,o intervenţie de corectare a asimetriei şi augmentare primară, la o pacientă tânără.

Potrivit specialistului, multe dintre femei apelează la operaţiile de mărire a sânilor nu din vanitate, ci pentru că astfel îşi recâştigă încrederea în ele. Totodată, dr. Per Heden s-a arătat impresionat de interesul  specialiştilor plasticieni din ţara noastră faţă de noutăţile apărute în domeniul chirurgiei plastice, reconstructive şi estetice. De altfel, necesitatea organizării unor conferinţe de o asemenea amploare şi pe viitor a fost un alt subiect atins de dr. Per Heden, care va mai reveni în ţara noastra pentru a menţine colaborarea cu medicii specialişti din România.