Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Joi, 24 mai 2018      06:22
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Medicii de familie nu sunt de acord cu semnarea contractului-cadru

14 februarie 2011    

Atac dur al medicilor de familie la adresa Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Reprezentanții acestora au declarat că medicii de familie refuză să semneze contractul-cadru și anunță că vor fi acţionate în instanţă o serie de acte normative.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, în data de 12 februarie 2011, în care au fost prezentate demersurile pe care sunt dispuşi să le facă medicii de familie pentru reglementarea situaţiei alarmante în care se află, care le „afectează profesia, cât şi starea de sănătate a pacienţilor”.
  
Medicii de familie mai spun că, în urma măsurilor şi legilor pe care Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate le-au luat, au decis un set de măsuri severe pentru a preveni colapsul sistemului de sănătate românesc.
 
În replică, ministrul Sanatatii, Cseke Attila,afirma ca nu intelege protestul medicilor de familie.