Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      23:20
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Dr. Raed Arafat revine în funcția de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății

17 ianuarie 2012    

Dr. Raed Arafat revine în funcția de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății, după ce pe 10 ianuarie 2012 și-a dat demisia din funcția deținută, având ca motiv principal prevederile noii legi a sănătății referitoare la sistemul medical de urgență. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă şi vine ca urmare a discuţiilor dintre dr. Raed Arafat, premierul Emil Boc şi președintele României Traian Băsescu.

Subsecretarul de stat, Raed Arafat a precizat că se întoarce într-o poziție mai dificilă, responsabilitatea fiind mult mai mare și că va contribui la elaborarea unei noi legi a sănătății. Unul dintre planurile dr. Raed Arafat este acela de a continua dezvoltarea sistemului de urgență, pentru ca rezultatele să fie resimțite de populație.
 
”Mi-am dat demisia dintr-un motiv clar. Mi-am dat demisia pentru a discuta legea sănătății deschis. Motivul pentru care am plecat, la momentul actual nu mai este. Va fi discutată o nouă formă”, a declarat dr. Raed Arafat.