Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului
Vineri, 21 sep 2018      08:05
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Congresul Național de Medicină Internă 2013, eveniment de înaltă ținută științifică

26 aprilie 2013    

Congresul Național de Medicină Internă, ediția a XIII-a, eveniment de înaltă ținută științifică a reunit peste 1.100 de medici interniști, cardiologi, pneumologi, gastroenterologi, neurologi și endocrinologi cu scopul de a dezbate cele mai importante metode de diagnostic și tratament din medicina internă și din domeniile conexe.

”Progresul în medicină este dublu, pe de-o parte este un progres în ceea ce privește metodele de diagnostic și am avut câteva sesiuni dedicate acestui lucru, cum să folosim unele metode de diagnostic. Al doilea mare progres este în tratament fiindcă apar medicamente noi, apar alte metode de tratament nefarmacologice și lucrurile acestea trebuie să fie difuzate în masă de doctori”, a precizat prof. univ. dr. Ion Bruckner, președinte Societatea Română de Medicină Internă.
 
Numărul mare de participanți a demonstrat încă o dată interesul medicilor față de informațiile de calitate și cu spectru larg.
 
”Sunt  1.100 de participanți fără să enumerăm participanții care reprezintă firme de medicamente. 1.100 reprezintă un număr destul de mare. Sălile de congres sunt pline. Avem patru săli de congres care funcționează în paralele la capacitate maximă, așa încât participanții sunt interesați și acest interes este nu numai anul acesta, a fost și în anii precedenți”, a subliniat prof. univ. dr. Ion Bruckner, președinte Societatea Română de Medicină Internă.
 
Congresul Național de Medicină Internă, ediția 2013, a fost organizat de Societatea Română de Medicină Internă, în perioada 17-20 aprilie, la Călimănești Căciulata.

 
Sanatateatv.ro