Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      23:23
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Prof. univ. dr. Dafin Muresanu este noul presedinte al Societatii de Neurologie din Romania

19 iulie 2013    

Prof. univ. dr. Dafin Mureşanu este noul preşedinte al Societăţii de Neurologie din România, instituţie ce s-a remarcat de-a lungul timpului prin eforturile depuse în dezvoltarea neurologiei româneşti.

Societatea Română de Neurologie a cunoscut în primul rând o dezvoltare cu totul deosebită în ultima decadă. Practic în ultimii 12 ani. Şi acest lucru s-a întâmplat o dată cu structurarea activităţilor şi internaţionalizarea Societăţii, lucru foarte bine dezvoltat şi iniţiat de prof. Băjenaru. Activitatea noastră este una de echipă şi de strânsă colaborare de-a lungul acestui deceniu. Cred că trăim momente de maturitate şi există şanse ca neurologia românească să fie nu numai acceptată ci şi pe deplin recunoscută”, a declarat pentru www.sănătateatv.ro, prof. univ. dr. Dafin Mureşanu.
 
Principalele direcţii strategice ale noii conduceri a Societăţii de Neurologie din România vizează orientarea neurologiei şi a cercetării româneşti către centrele universitare din străinătate.
 
Prof. univ. dr. Dafin Mureşanu a fost ales preşedinte al Societăţii de Neurologie din România în cadrul celui de-al XI-lea Congres al Societăţii, ce s-a desfăşurat în perioada 15-18 mai 2013.