Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:28
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Avortul spontan, cauze si investigatii recomandate

09 martie 2017    

 Fiecare femeie trebuie să aibă propriul medic ginecolog, la care să se prezinte constant la control, înainte de a rămâne însărcinată. În acest sens, specialistul îi va face anumite investigații care pot depista unele boli, care nu prezintă simptome, dar care pot cauza fie oprirea sarcinii în evoluție, fie apariția unor malformații în cazul fătului sau chiar avort spontan.

 
La fel de importante sunt și analizele pe care orice viitoare mamă trebuie să le realizeze în timpul sarcinii, analize care pot depista la rândul lor, riscul unui avort spontan.
 
Avortul spontan poate avea numeroase cauze, care țin atât de predispoziția genetică a femeii, cât și de patologia asociată viitoarei mame.
 
Factorul infecțios este cea mai frecventă cauză a avortului spontan, întrucât nu este diagnosticat și nici corectat înainte de sarcină. Factorul infecțios este și cel mai ușor de tratat, în momentul în care este identificat. Frecvente sunt și trombofiliile nediagnosticate, foarte des întâlnite în rândul populației”, a declarat pentru www.sanatateatv.ro dr. Zorela Sgarbura, Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale.
 
Specialiștii recomandă că după un avort, încercarea de a rămâne iar însărcinată să se realizeze după o perioadă de un an.
 
 

 
Sanatateatv.ro