Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      07:58
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

(P) Cancerul de colon, diagnosticat şi tratat cu succes la Spitalul OncoFort din cadrul Gral Medical

11 februarie 2015    

Gral Medical, prin Spitalul OncoFort –de altfel etalon al chirurgiei oncologice private din Romania prin premierele efectuate, oferă o gamă variată de investigaţii, la standardele cele mai înalte, pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice. Printre cancerele care se diagnostichează şi se tratează cu succes în Spitalul Oncofort se numără şi cancerul de colon. Odată ce pacientul se confruntă cu nedoritul diagnostic, se trece la discuția de specialitate ce implică prezentarea bolii si a paşilor ce trebuie urmaţi mai departe.

După discuţia de specialitate în ceea ce priveşte prezentarea bolii, se va iniţia tratamentul. În cadrul Spitalului Oncofort pacientul va beneficia de cele mai moderne şi eficiente metode de terapie, datorită dotărilor ce vizează tehnologii de ultimă generaţie.
 
Spitalul OncoFort din cadrul Gral Medical este construit pe o suprafață de 5000 mp, are o capacitate de 50 de paturi și cuprinde secția de radioterapie, secția de chimioterapie, blocul operator cu 2 saăi de operații şi o unitatea ATI, departament de imagistică medicală şi un laborator propriu de anatomie patologică.