Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Joi, 19 iul 2018      11:29
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

(P) Spitalul OncoFort din cadrul Gral Medical, cel mai mare centru oncologic privat din România

11 februarie 2015    

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, dispunând de o rețea proprie de 24 de clinici și  laboratoare şi peste 1.200 de cadre medicale. În topul oncologiei private din România prin deschiderea celui mai mare centru oncologic din țară ONCOFORT, Gral Medical reprezintă o şansă în plus la viață pentru cei 750 de pacienți oncologici care i se adresează lunar pentru diagnostic și tratament. Una dintre patologiile diagnosticate şi tratate cu succes în cadrul Spitalului OncoFort este cancerul de sân.

Sub sloganul “Suferinţe Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical, prin Spitalul OncoFort, a reuşit să implementeze servicii noi şi eficiente pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor oncologici cu o alternativă la sistemul de sănătate existent în ţara noastră. Mai mult oferă pacienţilor şansa la o a doua părere, prin serviciul second opinion, dar şi la metode de screening, lucruri ce rămân valabile şi în cazul persoanelor cu neoplasm de sân.
 
Spitalul OncoFort din cadrul Gral Medical oferă pacienţilor cele mai moderne metode de diagnostic şi tratament şi dispune de specialişti din ţară şi din străinătate ce aplică o abordare de talie internaţională tumorilor, interventii chirurgicale având un grad crescut de complexitate.