Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului
Vineri, 21 sep 2018      21:41
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Mobilitate şi confort cu ajutorul fotoliilor Ortopedica

04 martie 2011    

Centrul Ortopedica este unul dintre principalii jucători pe piața românească a dispozitivelor medicale, ale carui principii se bazează pe un scop foarte simplu, acela de a oferi oamenilor mai multa mobilitate și independență. Astfel, Centrul Ortopedica vine în sprijinul persoanelor care nu au independenţă în mobilitate, cu o gamă de produse care le satisface această necesitate şi le oferă cele mai bune alternative. Fotoliile rulante sunt unele dintre cele mai frecvente dispozitive pe care persoanele cumobilitate redusă le folosesc în deplasările zilnice.

Un astfel de dispozitiv este fotoliul rulant cu antrenare manuală din gama Kuschall, care este destinat tuturor persoanelor active care îşi doresc independenţă la deplasare. Fotoliul rulant Kuschall respectă cerinţele de execuţie de la nivelul Comunităţii Europene şiprezintă o serie de caracteristici care îl transformă într-un dispozitiv ce poate fi utilizat cu uşurinţă atât în interior, cât şi în exteriorul clădirilor.
 
Scuterul cu patru roţi LEO este un model destinat persoanelor care îşi doresc independenţă şi siguranţă, iar manevrarea şi deplasarea se fac în condiţii optime, în special în exteriorul clădirilor, dar şi în interior, datorită structurii şi tehnologiei de care dispune. Având un design modern şi elegant, scuterul LEO satisface cele mai exigente dorinţe estetice ale utilizatorilor.
 
Centrul Ortopedica furnizează scaune rulante ideale pentru deplasarea pacienţilor cu mobilitate redusă. Fotoliul rulant REA asigură suport şi poziţionare atât pentru utilizatori cu activitate moderată, cât şi pentru utilizatori pasivi, iar dintre caracteristicile principale ale scaunului rulant Rea amintim stabilitatea şi siguranţa pe care o conferă utilizatorilor.
 
Fotoliul rulant cu antrenare electrică Mistral este un dispozitiv de deplasare caracterizat prin dotări moderne, dar şi printr-o calitate ireproşabilă a execuţiei, fapt care oferă utilizatorului independenţă şi confort la deplasare, atât în interior cât şi în exteriorul clădirilor. Mai exact, execuţia fotoliului rulant cu antrenare electrică Mistral se situează la nivelul cerinţelor Comunităţii Europene.

Mai multe informaţii despre fotoliul Kuschall pot fi citite aici

Mai multe informaţii despre scuterul cu patru roţi LEO pot fi citite aici

Mai multe informaţii despre fotoliul REA pot fi citite aici

Mai multe informaţii despre fotoliul Mistral pot fi citite aici

Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.

 
Sanatateatv.ro