Info SănătateaTV.ro: Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate
Joi, 16 aug 2018      04:24
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Importanța alimentației în creșterea sănătoasă a copiilor

01 iulie 2010    
Dana NACHEVA, Marketing Director Milupa, a apreciat inițiativa Sănătatea Media Group de a organiza o nouă ediție a Conferinței Bebe Sănătos,  considerând-o un moment important în educarea părinților privind creșterea copiilor mici.
 
“Cred că acest tip de conferințe (Bebe Sănătos) joacă un rol în societatea de astăzi din România pentru că dezvoltarea copilului de până la 3 ani este o perioadă foarte importantă și dinamică. Cu toții știm că suntem ceea ce mâncăm. De fapt, tot ce se întâmplă cu copilul în timpul acestei perioade predefinește dezvoltarea acestuia pe tot parcursul vieții sale. O astfel de inițiativă este foarte importantă pentru că face accesibilă tuturor părinților din orașele României opinia medicilor și a profesioniștilor din domeniul sănătății în privința subiectelor cheie și, de asemenea, le dă oportunitatea de a pune întrebări astfel încât să fie părinți perfecți pentru copiii lor”, a spus Dana NACHEVA, Marketing Director Milupa.
 
Toți părinții trebuie să fie deschiși și să fie informați pentru că acest domeniu a beneficiat de foarte multe cercetări în ultimii ani, iar acum avem mai multă informație asupra dezvoltării copiilor de la 0 la 3 ani, asupra rolului alimentației în definirea vieții lor, consideră Dana NACHEVA.
 
Milupa este implicată în crearea de produse pentru copiii mici și are responsabilitatea de a face cunoscută informația părinților și specialiștilor din domeniul sănătății, care, spre exemplu, este accesibilă în alte țări. “Pot să spun că acesta este motivul existenței companiei noastre. Noi, cei din Milupa, credem că fiecare copil are dreptul de a avea cel mai bun start în viață și acesta este motivul pentru care compania noastră își asumă responsabilitatea în crearea unor programe sociale, programe educaționale, cele mai multe focusate asupa primului an de viață al copilului”, a adăugat Dana NACHEVA.

 
Sanatateatv.ro