Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Miercuri, 18 iul 2018      08:38
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Samuel, câștigătorul concursului Conferinței Bebe Sănătos

07 iulie 2010    
Samuel este câștigătorul concursului organizat în cadrul celei de-a treia ediții a Conferinței Bebe Sănătos. Cu zâmbetul său frumos, Samuel a reușit să strângă peste 4000 de voturi, câștigând astfel pentru el și pentru ceilalți doi frățiori un frumos castel gonflabil, cu tobogan. Marilena Nicolae, mama lui Samuel, a declarat că s-a hotărât să-și înscrie mezinul la acest concurs pentru că își dorea foarte mult să le ofere copiilor un loc de joacă. “Am contribuit cu toții la această victorie. Am trimis zilnic mesaje, mii de mesaje, încurajându-i pe toți să îl voteze pe Samuel”, a spus Marilena. Mama lui Samuel a declarat și că acest concurs i-a adus foarte mulți prieteni și în plus, participarea la Conferința Bebe Sănătos a reprezentat o șansă pentru vindecarea fiului său mai mare care s-a născut cu o pată la nivelul feței.
 
Sănătatea Media Group a organizat, la Institutul Naţional de Statistică din Bucureşti, cea de-a treia ediţie a Conferinţei “Bebe Sănătos”. Desfășurată sub tematica „Rolul părinților în fundamentarea unei vieți sănătoase a copilului” – această ediție și-a propus să ofere cele mai pertinente şi eficiente soluţii pentru problemele cu care se confruntă orice părinte în societatea actuală. 230 de tineri părinţi sau viitori tătici şi mămici au răspuns invitaţiei lansate de Sănătatea Media Group şi au ales să-şi petreacă ziua de sâmbătă informându-se de la unii dintre cei mai renumiți medici, asupra celor mai bune metode de creştere şi îngrijire a copiilor în primii trei ani de viaţă.