Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Luni, 16 iul 2018      18:16
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Cele mai noi informatii din BPOC, astm si cancer bronho-pulmonar, la Pneumo Road Show Cluj-Napoca 2015

19 decembrie 2015    

Societatea Română de Pneumologie a încheiat seria evenimentelor Pneumo Road Show din 2015 la Cluj-Napoca. Medicilor clujeni le-au fost prezentate, în cadrul sesiunilor științifice, cele mai noi informații în ceea ce privește managementul BPOC, al astmului și al cancerului bronho-pulmonar.

„A fost o întâlnire de succes. Temele au fost deosedit de interesante şi ancorate în realitate. Participanţii au avut numai şi numai de învăţat, iar tema privind cancerul bronho-pulmonar a fost o premieră. Elementele de genetică, legate de cancerul pulmonar, de diagnostic şi apoi de tratament reprezintă viitorul”, a declarat pentru www.sanatateatv.ro prof. univ. dr. Carmen Monica Pop, şef Secţia Clinică Pneumologie II, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca.

Speakerii au pus accentul pe noutăţile din domeniul bolilor pulmonare, atât în ceea ce privește metodele specifice de diagnostic, cât și în perspectiva îmbunătățirii managementului acestor afecțiuni.