Info SănătateaTV.ro: Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie
Vineri, 17 aug 2018      09:06
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 70 de participanți la Pneumo Road Show Constanța, 22 noiembrie 2014

20 ianuarie 2015    

Peste 70 de medici au participat la Pneumo Road Show, eveniment ce avut ca obiectiv îmbunătățirea colaborării muldisciplinare în domeniul bolilor respiratorii. Manifestarea s-a desfășurat în data de 22 noiembrie 2014 și s-a adresat atât medicilor pneumologi cât și medicilor de familie, interniștilor și alergologilor.

Organizația Mondială a Sănătății estimează că în fiecare an, în România, apar 20.000 de cazuri noi de tuberculoză, țara noastră având cea mai mare incidență a acestei boli din Uniunea Europeană.  În acest context, temele abordate în cadrul manifestării au vizat tuberculoza în relație cu alte afecțiuni cum ar fi HIV, diabetul zaharat, insuficiența renală acută, neoplasmul bronhopulmonar și bolile bronhopulmonare obstructive.
 
Pneumo Road Show Constanța face parte dintr-o serie de evenimente pluridisciplinare, organizate în principalele centre universitare din România. Aceste manifestări au ca obiectiv creșterea gradului de educație medicală în rândul medicilor pneumologi dar și din specialități implicate în managementul bolilor pulmonare.
Partener științific: Societatea Română de Pneumologie
 
Parteneri instituționali: Universitatea ″Ovidius″ Constanța-Facultatea de Medicină, Fundația Baylor Marea Neagră Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța
Proiect susținut de compania Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group

 
Sanatateatv.ro