Info SănătateaTV.ro: Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate
Miercuri, 15 aug 2018      09:35
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Pneumo Road Show Iasi 2015 a reunit specialisti ce au dezbatut necesitatea existentei unei abordari interdisciplinare

02 noiembrie 2015    
Ediţia de anul acesta a Pneumo Road Show a reunit la Iaşi, pe 30 octombrie, specialişti din pneumologie, cardiologie, oncologie, dar şi medicină internă şi medicină de familie. Reprezentativă a fost şi prezenţa tinerilor rezidenţi la eveniment.
 
Evenimentul a cuprins patru sesiuni ştinţifice, dedicate BPOC-ului, astmului, cancerului bronho-pulmonar, dar şi interferenţelor, specialiştii subliniind necesitatea unei echipe pluridisciplinare în managementul afecţiunilor pulmonare.
 
De la teorie la practică, există însă diferenţe, a punctat prof. univ. dr. Traian Mihăescu, coordonatorul Pneumo Road Show Iaşi 2015
 
„Va dispărea în viitor noţiunea de spital de unică specializare. Bolnavul meu internat în pneumologie cu BPOC are şi însuficienţă cardiacă, are şi aritmie, are şi osteoporoză, are şi o anxietate sau boală psihică. Deci lucrurile sunt complexe şi atunci abordarea echipei trebuie să fie holistică şi trebuie să fie de echipă. Nu mai există un singur lider, un mare profesor care pune diagnostice. Asa ceva nu mai există. Există o echipă care face medicina”, a declarat  prof. univ. dr. Traian Mihăescu.
 
Proiectul adresat specialiştilor din domeniul medical a fost demarat în anul 2014, iar anul acesta continuă prin organizarea de conferințe tematice în trei dintre cele mai importante centre universitare din țară.
 
Organizator ştiinţific: Societatea Română de Pneumologie
Partener: Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group

    

 
Sanatateatv.ro